Our Services

Sherbime

There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority have suffered alteration in.

Records

There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority have suffered alteration in.

WordPress

There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority have suffered alteration in.

Latest Blog

Urimi FASH

Fondacioni Arsimor Shqiptar ju uron suksese të gjithë

Read More

Njoftim “Bursa 5”

Ju njoftojme se me date 20,21 dhe 22 Maj 2016 diten e p

Read More

Dita Nderkombetare e Librit

“Libri ndriçon mendjen, mendja ndryshon boten&#8

Read More

Inteligjenca 5

Fondacioni Arsimor Shqiptar ka finalizuar me sukses pro

Read More

‘Hapat e nje studenti drejt karrieres’

Klubet Studentore, gjejne mbeshtetje ne te gjithe unive

Read More

“Portofoli i nje ekonomisti”

Pas suksesit ne Shkoder, “Portofoli i nje ekonomi

Read More

“Receta e nje mjeku”

Paketes “Receta e nje mjeku” , kete here i

Read More

“Programi i nje inxhinieri”

Klubi i Inxhinierise, vazhdon rrugen e suksesit te Klub

Read More

“Receta e nje mjeku”

Paketa e seminareve , per Klubin e Mjeksise “Rece

Read More

Panairi i Karrieres “Eksploro Boten 2016…”

Falenderojme organizatoret qe na bene pjese te ketij ak

Read More

Karta Rinore

Klubet Studentore FASH kane neneshkruar nje marreveshje

Read More

Trajnim “Deklarimet tatimore”

Klubet Studentore FASH – Shkoder vazhdojne te zhv

Read More

Piknik ne Peze

Ndalesa e rradhes per studentet e Konvikt “Dajti&

Read More

Trajnim “Portofoli i nje ekonomisti”

Klubet Studentore FASH – Shkoder kane organizuar

Read More

Prezantim i Klubeve ne Albanian University

Ndalesa e rredhes per prezantimin e Klubeve Studentore

Read More

Vizite ne Durres

Klubet Studentore FASH synojne te hapin degen e tyre ed

Read More

Vizite ne Shkoder

Anetare te Klubeve Studentore – Tirane kane zhvil

Read More

Kampionati midis dhomave – Konvikt “Dajti”

Nje mini-kampionat eshte organizuar nga Konvikt “

Read More

Piknik ne Gjirin e Lalsit

Me ardhjen e pranveres studentet e konviktit Dajti kane

Read More

Bursa për studentë 5

Projekti i Bursave për studentë zhvillohet për herë

Read More

Projekti Inteligjenca

Projekti “Inteligjenca” i shtrirë në të gjitha r

Read More

Revista Vizion

Klubet Studentore FASH kane inaguruar numrin e pare te

Read More

Vizite ne Spitalin Gjerman

Anetaret e Klubit te Mjekesise zhvilluan nje vizite pra

Read More

Rifillojne takimet e studenteve te KS FASH

Anetaret e Klubeve Studentore FASH kane rinisur pas sez

Read More

Projekti “Inteligjenca 5”

Per here te peste Fondacioni Arsimor Shqiptar organizon

Read More

Vizitoni Kurset tona…

Me ane te Kurseve Mesimore Vizion, Fondacioni Arsimor S

Read More

Festa e Vitit te Ri

Ne bashkepunim me Qendren Kulturore te Femijeve, Kurset

Read More

Festat e Nentorit

Kurset Vizion organizuan me rastin e festave te nentori

Read More

Aktivitete sportive

Kurset Mesimore Vizion organizuan nje seri aktivitetesh

Read More

Piknik ne bregdetin e Durresit

Nxenesit dhe studentet te cilet ndjekin kurse te gjuhev

Read More

Seminar “Mentorship”

Në takimin e organizuar nga Klubet Studentore FASH me

Read More

Shkolla Verore – Kukes

Momente nga aktivitetet e zhvilluara gjate Shkolles Ver

Read More

Festat e nentorit 2014

Me rastin e festave te nentorit Kurset Mesimore Vizion

Read More

50 vjetori i shkolles “Themistokli Germenji”

Fondacioni Arsimor Shqiptar kishte nderin të ishte i

Read More

Ndihmese materiale per shkollen Selim Alliu

Në kuadër të bashkëpunimit që Fondacioni Arsimor S

Read More

Qendra e Re e Kurseve – Kamez

Fondacioni Arsimor Shqiptar ka hapur një qendër të r

Read More

Shkolla Verore 2015 – Elbasan

Në ambjentet e Kurseve Mësimore Vizion -Elbasan u zhv

Read More

“Bursa për studentë” 4

Në qytetin e Elbasanit u zhvillua për herë të katë

Read More

Marrëveshje me Shoqatën “Fluturo per Jetën”

Fondacioni Arsimor Shqiptar ka nënshkruar një marrëv

Read More

Projekti “Inteligjenca 4” – Elbasan

Fondacioni Arsimor Shqiptar organizoi për herë të ka

Read More

Shkolla Verore 2015 – Kombinat

Në ambjentet e Kurseve Mësimore Vizion u zhvillua Shk

Read More

Piknik në Pezë

Kursi Vizion Kombinat organizoi një piknik në Pezë p

Read More

Shëtitje me drejtorët në Prizren

Kurset Mesimore Vizion dega Kombinat kanë organizuar n

Read More

Praktikë pranë Spitalin Amerikan

Studentët e Klubit të Mjekësisë zhvilluan një pr

Read More

Kampionat Futbolli

Klubet Studentore FASH organizuan Kampionat Futbolli mi

Read More

Seminar : Kredite e keqija

Seminare me teme : “Kredite e keqija” Znj.

Read More

Fituesi i konkursit ne Graphic Design

Sokol Lalici u shpall fitues i konkursit Graphic Design

Read More

Projekti “Bursa për Studentë”

Duke qënë të ndërgjegjshëm për rëndësinë që s

Read More

Graphic Design “Rinia dhe Arsimi”

Klubet Studentore pranë Fondacionit Arsimor Shqiptar o

Read More

Konkursi “Doktori i Vitit”

Për herë të parë u organizua një KONKURS midis të

Read More

Kampionat Futbolli

Klubet Studentore FASH organizuan një kampionatë futb

Read More

Kampionat në Shah dhe Ping-Pong

Klubet Studentore FASH organizuan një kampionat në Sh

Read More

Konkursi “Juristi i Vitit”

Për herë të parë u organizua një KONKURS midis të

Read More

Seminar “Menaxhimi i Spitalit Amerikan”

Klubet Studentore FASH kanë zhvilluar një seminar mbi

Read More

Projekti “Inteligjenca”

Ky projekt i zhvilluar për katër vite me rradhë ësh

Read More

Website i ri – se shpejti…

I konceptuar për të shërbyer në mënyrën më të m

Read More

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.