Zhvillimi i projekteve kombëtare dhe ndërkombëtare në dobi të arsimit, nxënësve dhe studentëve është fokusi i punës sonë.

Learn More

Studentët me iniciativë, kreativitet dhe dëshirë për të qënë organizator do të gjejnë veten e tyre në Klubet Studentore FASH.

Learn More

Mundësi shumë të mira për të fituar një gjuhë të huaj, ndihmesë në mësime apo ambejente studimi ofrohen në kurset tona në 9 qytete.

Learn More

Konvikte me kushte optimale në 8 qytete për studentë duke formuar një kapital shoqëror të pazëvendësueshëm!

Learn More

Njoftimet e fundit

Seminar “Mentorship”

December 8, 2015 / No Comments Read More

50 vjetori i shkolles “Themistokli Germenji”

December 6, 2015 / No Comments Read More

Ndihmese materiale per shkollen Selim Alliu

December 6, 2015 / No Comments Read More

Qendra e Re e Kurseve – Kamez

December 5, 2015 / No Comments Read More

Shkolla Verore 2015 – Elbasan

December 5, 2015 / No Comments Read More

“Bursa për studentë” 4

December 5, 2015 / No Comments Read More

Marrëveshje me Shoqatën “Fluturo per Jetën”

December 5, 2015 / No Comments Read More

Projekti “Inteligjenca 4” – Elbasan

December 5, 2015 / No Comments Read More

Facebook

Youtube Channel

ytube-logo

Publikime

publikime-logo